Ez gy tnyleg finom
Kenyr
Mivel nagyon bevsroltam a Sz Judit liszt keverkbl muszj elhasznlnom nem szeretek ki dobni semmit .Elszr finom volt a kenyr mikor msodjra stttem akkor mr csak elment .Taln ezzel a recepttel elkopik a lisztem .
Hozzvalk:
30 dkg Teljeskirls tnkly liszt
20 dkg szo Judit liszt keverk /zablisztel helyetesthet/
2-evkanl lenmag
2-evkanl szezmmag
2-evkanl napraforgmag mert imdom a magokat
7 gr por leszt
4 dl langyos viz
pici cukor
1-evkanl s
Elkszts :
A szraz anyagokat a dagasztgpbe rakom
langyosvizbe cukor leszt sszekeverem kicsit megfutatom s mehet bele.ssze dagasztom pihen egy fl rt t gyurom itt is pihentetem egy j b flrt tetejt be vagdalom meg kenem vizzel s nem melegtem el a stt. Csak be kapcsolom s be dugom a kenyeret 180 fokra 40-45 percig stm j tvgyat hozz .

|