rozsos kenyr:
230 gramm vz,
10 dkg rozsliszt,
40 dkg bzaliszt,
3 EK. Korpa,
1 EK. Borecet,
1 EK olaj,
1 TK s,
1 TK cukor,
1/2 csomagleszt,
2 EK. Tejfl.
sszegyurom kelesztem stm
200 C-on 15 perc, aztn180C-on 25 perc.
http://160gramm.cafeblog.hu/
http://ani-culinaris.blog.hu/
http://nikknewlife.blogspot.hu/
http://salatagyar.cafeblog.hu/
http://afonyamamora.blogspot.hu/
http://pcovalisfinoman.blogspot.hu/
http://szilviizvilag.hu/
http://edesentokeletes.blogspot.hu/
http://bettyhobbikonyha.cafeblog.hu/
http://voroskaktuszdietazik.blogspot.hu/
http://tibetigyogyaszat.hupont.hu/
http://www.drlaszlojudit.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/paleolit-receptek.html
http://www.szamosmiklos.hu/diabetikus-sutemenyek/
http://farkaselet.blogspot.hu/
http://egyegeszsegesebbelet.cafeblog.hu/
http://inzulin-rezisztenseknek.blogspot.hu/
https://muffinoninnenestul.com/
http://akonyhavilaga.blogspot.hu/
http://ropogoskenyercsucsok.blogspot.hu/
http://koskacukor.blogspot.hu/
https://glutenerzekeny.hu/
http://fogyostory.blog.hu/
http://lollipopnasik.blog.hu/