Hozzávalók:
Kelkáposzta levél
2 evőkanál almaecet
Fél dl olívaolaj
1 teáskanál vöröshagyma por
1 teáskanál fokhagyma por
1 teáskanál só
2 evőkanál reszelt parmezán vagy glutén mentes, inaktív sörélesztő pehely
Az almaecetet összekeverjük az olívaolajjal, a fokhagyma és vöröshagyma porral, valamint a sóval és belekevertem a reszelt sajtot és egy befőttes üvegbe összeráztam, ecsettel az összetépkedett kellevelekre dörzsöljük. A tálcákra rakosgatjuk és a továbbiakban az 55 fokra állított gép gondjaira bízzuk. Időnként nem árt a tálcákat cserélgetni. Kb. 6-7 óra alatt kész.
A recept innen
http://panitakedvencei.blogspot.hu/2018/02/kelkaposzta-csipsz-paleo.html
|